Köp

Här hittar du info om var man kan köpa Rubiks Kub och vad man kan tänka på.

Viktigt innan köp!

Det säljs många olika varianter av Rubiks Kub med väldigt skiftande kvalité. Därför finns det ett absolut måste när du köper en Rubiks Kub, kuben måste vara orginal! Det säljs otroligt många plast-kopior av Rubiks Kub i leksaksbutiker och liknande som inte alls är av samma kvalité.

Med en dålig kopia, som ofta ser precis ut som orginalet, kan det vara svårt att göra vridningarna på rätt sätt, kuben kärvar när den vrids eller trillar helt enkelt i sär. Så innan du börjar försöka lösa Rubiks Kub, var säker på att du har orginalkuben och inte en kopia. Priset skiljer sig ofta inte men kvalitén har extrema skillnader.

Här köper du kuben

Rubiks Kub går att hitta på flera ställen på nätet och här listar vi de mest pålitliga återförsäljarna som säljer orginalkuben. Du kan alltså vara säker på att du får en kub av hög kvalité och inte en kopia. I högra kolumnen väljer du den Rubiks Kub du vill köpa (sitter du med en surfplatta eller mobiltelefon hittar du kuberna att köpa längst ner på sidan). Du skickas därefter till någon av nedanstående återförsäljare. De säljer säkerhetsställda orginalkuber till mycket bra priser. Dessutom får du kuben hemlevererad mycket snabbt, inom 1-2 dagar.

Återförsäljare

De återförsäljare vi rekommenderar (säljer endast Rubiks Kub Original) är följande:

coolstuff-logo

Coolstuff.se är en mycket pålitilig återförsäljare med leveranstid på bara 1-2 dagar. Utmärkta kundomdömmen och har funnits på nätet länge. Har flera olika typer av rubiks kub. Rekommenderas starkt.

roligaprylar-logo

RoligaPrylar.se har alla varianter av Rubiks Kub och har liksom Coolstuff en suverän levernstid på 1-2 dagar. Roliga Prylar är verkligen att rekommendera!

 

Våra rekommendationer

Observera att vi ovanstående butiker inte har något att göra med rubikskub.nu, vi tar inget ansvar för köpet eller produkten. Butikerna har valts ut eftersom de håller hög seriositet, säljer Rubiks Kub Orginalet samt ärmycket pålitliga gällande varuhantering och leverans. Vi rekommenderar dig därför att beställa från någon av dessa.

Priserna som syns här är tagna från respektive butiks webbplats, vi reserverar oss för eventuella prisändringar. Vänligen kontakta oss om du noterar något av detta. Lycka till med ditt rubiks kub köp.